Watch

Home O nama Naš san

Naš san u engleskom jeziku

El. pošta Štampa PDF
NAŠ SAN U ENGLESKOM JEZIKU


                    Poštovani posetioci,

Želimo Vam potpuni uspeh u učenju engleskog jezika  kroz jedno lepo i nezaboravno druženje sa drugim polaznicima i osobljem škole Britanicca..
U školi Britanika otkrićete sve tajne engleskog jezika, kao i to  da učenje engleskog jezika može biti Vaš ponos i zadovoljstvo, a ne mučenje.
Zajedno ćemo ponovo otkriti lepotu i jednostavnost srpskog jezika, koji moramo obnoviti veoma detaljno na prvom mestu, da bi smo zatim naučili i engleski jezik.
Naš san je da svako u Srbiji  ko želi ili mora  da nauči engleski jezik, to učini barem na osnovnom nivou poznavanja engleskog jezika, jer je za osnovni kurs engleskog zaista potebno 20 dana rada! Ako želite više, mi smo tu da Vas vodimo do najviših nivoa poznavanja engleskog, međunarodnih, stručnih ispita. Šta god poželite na engleskom jeziku-mi smo tu !
Naš san je da iz naše škole izađete nasmejani, puni samopouzdanja i vere u sebe, da svima pričate o tome kako ste uspeli da progovorite engleski jezik, da na bilo kom mestu pokažete znanje engleskog jezika,  da sa ponosom kažete:” Da, ja sam naučio engleski u školi Britanika”.
Naša je dužnost da Vaša nastava engleskog bude  zanimljiva, bogata, kristalno jasna, da se osećate prijatno, zadovoljno.
Mi želimo da Vam dokažemo da učenje engleskog nije “smor” već trijumf blistavog ljudskog uma kojim pobeđujemo sve poteškoće u životu, preskačemo prepreke, granice…
         Učenjem engleskog podmlađujemo sebe, pobeđujemo neumitni tok vremena, ne dozvoljavamo da postanemo tehnološki višak, zastareli kadar, prekobrojni, nepotrebni.
         Osećaj svakodnevnog rada i sticanja znanja iz engleskog jezika, radost koju donosi taj novi deo naše ličnosti, mogućnosti za dalje učenje engleskog, širenje vidika koje engleski jezik pruža – to je naš zadatak!
        Lekari polažu Hipokratovu zakletvu, kojom se obavezuje da štiti živote ljudi staranjem o njihovom zdravlju, a po našem viđenju i profesor, naročito engleskog jezika, ima svetu misiju koja ga obavezuje da sve ljude podučava engleskom jeziku podjednako požrtvovano, posvećeno, sa duhom vedrine, uz strpljenje majke, disciplinu oca, razumevanje sestre, znanjem genija!
       Vi ste svi naši đačići, čak i kada imate više godina od svog nastavnika engleskog! Vaš strah od učenja novog je tako očekivan, ali on čini da u našim očima budete samo deca u velikom, odraslom telu.
     Naš san je počeo! GSD metoda ubrzanog učenja engleskog jezika, koja je  stvorena  specijalno za srpsko govorno područje, doprinela je sreći mnogih ljudi. a mi smo na osnovu tog rada, kvaliteta i uspešnosti dospeli do međunarodnih voda i  daljih uspeha koji više nisu lokalni.
GSD-metodom  naš san se ostvario čak i onima  nisu verovali u početku, ali  moć metode je u načinu njenog nastanka: realna iskustva u praksi sa hiljadama polaznika svih uzrasta  u Srbiji!
Kada bismo ovaj san ostvarili do kraja, i sebi, i drugima bi pokazali da vredimo više nego što nas cene. U zajednici evropskih naroda i u svetu, često se čude našem indijanskom engleskom. Oni ne znaju koliko je srpski jezik teži i složeniji od engleskog, ali zbog lošeg jezika oni ne znaju ili ih i ne zanima koliko je visoko naše obrazovanje, ako mi govorimo lošim engleskim jezikom!
I tu su donekle takvi stavovi opravdani - jer ako možete naučiti da vozite auto za par meseci i rad na računaru za par nedelja – zašto bi engleski jezik onda bio problem ako je potrebno svega 20 dana za osnovnu konverzaciju na engleskom?
Ako ništa drugo, trebali bismo iz dobrog, starog srpskog inata da naučimo ne osnovni, već tečni engleski jezik - a kako bi se tada vrata sveta otvarala za naše planove i želje!
Ipak, najbitnije od svega je to da Vi sami zaista želite da savladate engleski jezik, i da engleskim ovladate tako dobro da Vam engleski bude dobar sluga, a ne zao gospodar.
 A mi smo uvek  tu da Vas vodimo kroz učenje engleskog sa pažnjom i razumevanjem za sve Vaše poteškoće i strahove.
Sve što je potrebno da znate o školi Britanika i GSD metodi za ubrzano učenje engleskog jezika naći ćete na ovim stranama, a onda samo napred u pobede nad neznanjem!
Neka naše pravilo- NIŠTA NIJE NEMOGUĆE- postane i Vaše pravilo!

                                                                                                                                                            Direktor nastave prof. mr Danijela Gajić

 

GSD Metoda

gsd metoda
*Za više informacija kliknite na sliku...

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

33.3%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
28.7% 
13.8% 
8%ISRAEL ISRAEL
7%UNITED STATES UNITED STATES

Posetioci

Danas: 9
Juče: 733
Ove nedelje: 762
Zadnje nedelje: 97
Ovog meseca: 762
Zadnjeg meseca: 1342
Ukupno: 20611