Watch

Home O nama Kako garantujemo za vaš uspeh

Kako garantujemo za vaš uspeh u učenju engleskog jezika

El. pošta Štampa PDF
 
KAKO GARANTUJEMO ZA VAŠ USPEH U UČENJU ENGLESKOG JEZIKA?        


    Škola Britanika je jedina škola u Srbiji koja je poput elitnih svetskih škola uvela pisani GARANTNI UGOVOR, kojim precizira naše i Vaše uslove saradnje i u slučaju da krenete na naše kurseve engleskog jezika – garantujemo za rezultate!
   To je moguće samo  zato što mi u svakom momentu znamo šta radimo, koje knjige za učenje engleskog jezika biramo, ko radi za nas, koliko kvalitetno radi  i zato što mi  pratimo Vaš razvoj iz dana u dan!
    Jedino u školi Britanika profesori engleskog svake subote daju detaljni nedeljni izveštaj direktoru nastave o svakoj grupi i svakom pojedincu u njoj!  Jedino u školi Britanika svake subote se održavaju redovne besplatne konsultacije iz engleskog jezika, za Vaša dodatna pitanja i dileme!
   I jedino kod nas ako ne postignete rezultate po CEFR  standardima za kurs engleskog koji ste slušali, obavezno po garantnom ugovoru ili polažete ponovo posle dodatnih besplatnih časova ili pohađate kurs ponovo ako je test bio daleko ispod praga znanja.
   U svakom slučaju kraj kursa u školi Britanika ne znači kraj naše obaveze- mi smo tu dok  Vi ne naučite engleski jezik i dokažete znanje na  finalnom testu: pismeno i usmeno! Nije naš zadatak da izverglamo to što je u knjizi, da se potapšemo po ramenu i kažemo da će biti bolje sledeći put! Ne postoji sledeći put - sada kada ste naši đaci I kada ste birali nas -sada ćete  i naučiti engleski jezik! Sledeći kurs možemo samo da idemo dalje, na teže gradivo, više nivoe- da obaramo rekorde koje smo postigli, a ne da se tešimo time što smo učestvovali u kursu!
  Finalni test iz engleskog traje 4 sata za pismeni deo (poput većine međunarodnih testova) i pola sata za usmeni deo. Testiraju se sve jezičke veštine I sve ono što smo učili: čitanje, pisanje, razumevanje i govor. Gramatika i vokabular engleskog su uvek na onom nivou koji ste učili.  
   britanika je jedina još 2003. primenjivala obavezne upisne testove, monitoring, finalne ispite iz engleskog jezika i jezički pasoš.
Svojim kvalitetom smo, sa ponosom to ističemo, nametnuli visoke standarde u engleskom jeziku drugima da ih prate - ako mogu, ali mnogi i  danas samo u prazno viču o nepostojećim metodama, pristupima, mašu jezičkim pasošima, standardima, sertifikatima  (potvrdama) u veselim, šarenim reklamama.
  Od Vas zavisi da li hoćete da birate ozbiljnu školu za engleski jezika, gde ćete učiti uz puno i našeg i Vašeg truda ili hoćete kurs engleskog na kome će Vam samo laskati, popuštati Vam u neradu i lenjosti, i  tako gubiti Vaše vreme i novac takođe!
   Mi čvrsto stojimo iza svojih reči: svojim  radom, uspesima, preporukama, programom i  pisanim garantnim ugovorom!

                                 Magistar engleskog jezika Danijela Gajić
                                 MA TESOL Oxford Brookes University

 

*Ukoliko želite da vidite naše preporuke kliknite ovde:

 

GSD Metoda

gsd metoda
*Za više informacija kliknite na sliku...

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

35.8%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
30.8% 
13.5% 
8.9%UNITED STATES UNITED STATES
2.5%BOSNIA AND HERZEGOVINA BOSNIA AND HERZEGOVINA

Posetioci

Danas: 21
Juče: 79
Ove nedelje: 183
Zadnje nedelje: 371
Ovog meseca: 1472
Zadnjeg meseca: 1626
Ukupno: 22767