Watch

Home Kursevi Kursevi u inostranstvu

Kursevi u inostranstvu

El. pošta Štampa PDF
KURSEVI U INOSTRANSTVU

Ponuda kurseva u inostranstvu je danas gotovo redovna praksa.
Uglavnom se nude kursevi u Velikoj Britaniji preko škola ili turističkih agencija. Pre nego što se rešite na takav korak potrebno je da znate puno informacija o uslovima i kvalitetu ponude, sem ukoliko ne želite čist turizam.
Prvo pitanje je za koga su kursevi u inostranstvu? Za svakoga ko je završio bilo koji nivo uspešno i zatim želi da stečeno znanje stavi u upotrebu ili da testira sebe, da usavrši jezik pre svega konverzaciju.
Ciljevi kursa u inostranstvu nisu učenje u potpunosti novog gradiva, jer je to bez upotrebe maternjeg jezika nemoguće. Međutim uvežbavanje jezika i boravak na tom govornom području su podsticajni i poželjni u svakom slučaju.Kursevi se održavaju obično u toku leta na svim koledžima i u okviru univerziteta, i to je najkvalitetnija ponuda: jer Vam predavači mogu biti i profesori Univerziteta Oksford i Kembridž!
Takođe su za decu popularne škole na obali mora- Brajton i Siton, gde je program celodnevni i uklučuje sportove, zabavu i obilaske grada i okoline.
U toku čitave godine isto tako postoje redovni ubrzani kursevi od 4 do 8 nedelja u Londonu i u studentskim gradovima. Oni su često specijalni ili biznis, i to je sjajno- učiti biznis engleski u srcu svetske prestonice biznisa, u Londonu!

Treba voditi računa da li je škola licencirana od strane British Council-a i Britanskog Ministarstva Prosvete, kao i to da li su predavači baš profesori engleskog jezika ili samo native speaker-i sa delimičnim kvalifikacijama.
Treba voditi računa i da ne učite ponovo iz iste knjige, i koliki je fond časova dnevno.
Škole u Britaniji često nude smeštaj u porodici, kao i u internatima a i popularni Bed& Breakfast. Svakako možete iznajmiti i stan ako boravite duže, jer je to isplativo.
Ipak za ljude iz Srbije pored cene i kvaliteta bitni su i dobijanje vize i avio-transfer koji ne ulaze u cenu kursa. Kurs se uvek uplaćuje mesecima unapred, i na osnovu toga se može dobiti viza, ali niko Vam ne može garantovati da ćete i pored uplate dobiti vizu! Morate detaljno pročitati sajt Ambasade Velike Britanije i proveriti dali ispunjavate uslove za vizu. U nekim školama ako uplatite kurs, a ne dobijete vizu- nema povraćaja novca!
Takođe ishrana je poseban trošak koji trebate da proračunate i to u proseku do 20 funti dnevno minimum.
Naša škola je uspostavila saradnju sa partnerima iz Londona i sa Oksforda, ali isključivo savetujemo i šaljemo naše polaznike uz pisane preporuke i jezički pasoš na engleskom jeziku.

                                                            

 *Ukoliko želite da pogledate galeriju "Britanicca u svetu" kliknite ovde:

 

 

 

GSD Metoda

gsd metoda
*Za više informacija kliknite na sliku...

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

33.3%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
28.7% 
13.8% 
8%ISRAEL ISRAEL
7%UNITED STATES UNITED STATES

Posetioci

Danas: 9
Juče: 733
Ove nedelje: 762
Zadnje nedelje: 97
Ovog meseca: 762
Zadnjeg meseca: 1342
Ukupno: 20611