Watch

Home O nama Kako garantujemo za vaš uspeh

Kako garantujemo za vaš uspeh

El. pošta Štampa PDF
KAKO GARANTUJEMO ZA VAŠ USPEH?        


    Mi smo jedina škola u Srbiji koja poput elitnih svetskih škola daje pisani GARANTNI UGOVOR, kojim precizira naše i Vaše uslove saradnje, i u slučaju da krenete na naše kurseve – garantujemo za rezultate!
   To je moguće samo  zato što mi u svakom momentu znamo šta radimo, koje knjige biramo, ko radi za nas, koliko kvalitetno radi  i zato što mi  pratimo Vaš razvoj iz dana u dan!
    Jedino u našoj školi profesori svake subote daju detaljni nedeljni izveštaj direktoru nastave o svakoj grupi i svakom pojedincu u njoj!  Jedino u našoj školi svake subote se održavaju redovne besplatne konsultacije, za Vaša dodatna pitanja i dileme!
   I jedino kod nas ako ne postignete rezultate po CEFR  standardima za kurs koji ste slušali, obavezno po garantnom ugovoru ili polažete ponovo posle dodatnih besplatnih časova, ili pohađate kurs ponovo ako je test bio daleko ispod praga znanja.
   U svakom slučaju kraj kursa u školi Britanika ne znači kraj naše obaveze- mi smo tu dok  Vi ne naučite i dokažete znanje na  finalnom testu: pismeno i usmeno! Nije naš zadatak da izverglamo to što je u knjizi, da se potapšemo po ramenu i kažemo da će biti bolje sledeći put! Ne postoji sledeći put - sada kada ste naši đaci I kada ste birali nas -sada ćete  i naučiti! Sledeći kurs možemo samo da idemo dalje, na teže gradivo, više nivoe- da obaramo rekorde koje smo postigli, a ne da se tešimo time što smo učestvovali u kursu!
  Finalni test traje 4 sata za pismeni deo (poput većine međunarodnih testova) i pola sata za usmeni deo. Testiraju se sve jezičke veštine I sve ono što smo učili: čitanje, pisanje, razumevanje i govor. Gramatika i vokabular su uvek na onom nivou koji ste učili.  
   Naša škola je jedina još 2003. primenjivala obavezne upisne testove, monitoring, finalne ispite i jezički pasoš.
Svojim kvalitetom smo, sa ponosom to ističemo, nametnuli visoke standarde drugima da ih prate - ako mogu, ali mnogi i  danas samo u prazno viču o nepostojećim metodama, pristupima, mašu jezičkim pasošima, standardima, sertifikatima  (potvrdama) u veselim, šarenim reklamama.
  Od Vas zavisi da li hoćete da birate ozbiljno, ali prijatno mesto za rad, gde ćete učiti uz puno i našeg i Vašeg truda ili hoćete kurs na kome će Vam samo laskati, popuštati Vam u neradu i lenjosti, i  tako gubiti Vaše vreme i novac takođe!
   Mi čvrsto stojimo iza svojih reči: svojim  radom, uspesima, preporukama, programom i  pisanim garantnim ugovorom!

                                                                             Magistar engleskog jezika Danijela Gajić
                                                                              MA TESOL Oxford Brookes University

 

*Ukoliko želite da vidite naše preporuke kliknite ovde:

 

GSD Metoda

gsd metoda
*Za više informacija kliknite na sliku...

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

44.3%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
31.9% 
10.4%UNITED STATES UNITED STATES
2.1%BOSNIA AND HERZEGOVINA BOSNIA AND HERZEGOVINA
2.1%CROATIA CROATIA

Posetioci

Danas: 4
Juče: 57
Ove nedelje: 124
Zadnje nedelje: 390
Ovog meseca: 589
Zadnjeg meseca: 2810
Ukupno: 30972