Watch

Home Međunarodni ispiti

Britanicca Kids

El. pošta Štampa PDF

NOVO U ŠKOLI BRITANIKA: KONVERZACIJA ZA OSNOVCE I SREDNJOŠKOLCE!

joomla logo black

Ovoga leta poseban program za osnovce i srednjoškolce u školi Britanika!
Nakon pažljive analize sposobnosti i problema kod dečje populacije u osnovnim i srednjim školama u usvajanju engleskog jezika, direktor nastave naše škole i autor GSD metode, prof.Danijela Gajić, MA Tesol, Oxford Brookes University, osmislila je rešenje.
Problem gotovo više od 90% osnovaca i srednjoškolaca je veoma nizak nivo praktičnog znanja jezika, tj. slobodne konverzacije, a u isto vreme veliko i neupotrebljivo poznavanje ili prepoznavanje gramatike. U uslovima velikih odeljenja od po 25 do 30 djaka, redovna nastava nema tehnički izvodljive uslove za vežbanje konverzacije. Iako su mnoge škole uvele savremene udžbenike, oni nisu prilagodjeni za svrhu konverzacionih tema. Pored toga, ni broj časova, čak i kada bi bio posvećen samo konverzaciji, nije dovoljno učestao da bi dao efekte. Takodje, pohadjanje privatnih časova, pored redovne nastave u toku školske godine dodatno zamara i opterećuje decu, tako da nema motivacije ni potpunog učešća u časovima.

logo2
Zbog toga je idealno rešenje da svojoj deci date mali predah nakon završetka školske godine i da im omogućite da konačno progovore engleski jezik na letnjeim intenzivnim kursevima konverzacije. Program koji smo osmislili isključivo za osnovce i srednjoškolce bazira se na tri nivoa, prema opštem poznavanju engleskog jezika, i realizuje se kroz tri knjige koje su tako interesantne po temama, vokabularu i zadacima da nijedno dete neće ostati ravnodušno i nezainteresovano. Čas je u potpunosti posvećen tome da deca spontano govore, provocirani temama, da sami smišljaju svoje rečenice , što je krajnji cilj učenja jezika. Nema napamet naučenih odgovora, nema tačnih ili netačnih rečenica- deca se uče da se oslobode u govoru, a gramatika diskretno prati njihov kreativni napredak. Nema domaćih- sve zajedno radimo u školi! Nema opterećenja, pritisaka već samo pozitivnih stimulansa i prijateljskih saveta. Sve što su deca učila napamet i bez razumevanja, sva sterilna i njima nerazumljiva gramatika biće stavljena u upotrebu kroz govor. Vaše dete neće želeti da se kurs ikada završi! Nakon tri nivoa koji su postepeni i nadovezuju se jedan na drugi, vaše dete i Vi nećete moći da se prepoznate: od neusvislog mucanja na engleskom i stida, preznojavanja, neprijatnosti do osećaja totalne slobode tečnog govora, na sve moguće različite teme. „Serijal „Totally true“ tj. „Potpuno istinito“ je kao da čitate najinteresantniji internet portal ili časopis- kaže autorka programa, Danijela Gajić- to je nešto što bih i ja sada želela da imam kao udžbenik kad bih se vratila u školu. Dugo godina sam tražila rešenje za konverzaciju sa decom, i to je to! Naravno, i godine mog iskustva i rada sa decom, kao i moja specijalizacija za Young Learners  na Oksfordu, doprineli su da napravim ovaj program na kome radim već dve godine. Najbolja svetska praksa, literatura i pristupi su utkani u moj program konverzacije za decu, kao i savremena razvojna psihologija i kreativne metode učenja i pamćenja. Pored toga analiza i sinteza testirane dece, njihove žalbe i zapažanja, tehnički problemi pohadjanja nastave i opšte opterećenje dece i roditelja- sve sam uzela u obzir. Ovo je program koji će podjednako voleti i deca i nastzavnici i rodiotelji jer će deca biti oduševljena i zavoleće engleski jezik, jer će ga konačno shvatiti  i progovoriti!“- reči su Danijele Gajić koje prenosimo.

938119 orig
Upisi su u toku i prijave se vrše do kraja juna najkasnije za jednomesečne kurseve u julu i avgustu. Postoji tri nivoa konverzacije koji deca upisuju nakon testa od 15 minuta. Grupe broje od 4 do 6 polaznika, a može se raditi i u mikro-grupama ili individualno. Ako pojedino dete ima neujednačeno znanje ili neki poseban problem u učenju, direktorica nastave Danijela Gajić će propisati dodatne testove i napraviti „tailor-made“ tj. skrojeni kurs isključivo za potrebe svakog takvog pojedinca.
Nastava će biti omogućena kako pre podne tako i popodne u toku celog raspustađ. Čas traje 90 minuta, a kurs 4 nedelje bez pauze i sva literatura i prateći materijali su u okviru cene. Potrudili smo se da bez obzira na vrhunski kvalitet programa ipak omogućimo roditeljima podnošljive i pristojne cene. Na kraju programa, dodeljujemo jezički pasoš, diplomu i poklone, kao i progresivno veći popusti za svaki sledeći nivo. 

Wnoder Kids Logo
Zato požurite i poklonite svojoj deci nešto mnogo vrednije i bolje od novog mobilnog telefona ili savremenih igračkica koje će ih ubrzo „smoriti“. Pomozite svojoj deci da na engleskom jeziku ne mucaju već da govore, da slobodno putuju na ekskurzije i komuniciraju u svakoj situaciji,sa vršnjacima i sa odraslima,  da steknu prijatelje u svetu preko Skajpa, da već sada savladaju tehnike slobodnog govora, a ne kada im to bude trebalo za juče!
Najvažnije od svega, dozvolite svojoj deci da zaista upoznaju engleski jezik i da ga zavole, tako da sledećeg septembra engleski jezik ne bude ni noćna mora ni smor, već predmet koji će sa lakoćom pratiti nakon našeg programa.

Pozovite odmah i rezervišite mesto za svoje dete: 011.263.56.91 ili 064.37.54.783

Kliknite na sliku i upišite svoje dete odmah putem online prijave: kids1 1