Watch

Home Engleski uživo

Online English ALIVE

El. pošta Štampa PDF

Real-time online distance learning- by GSD method-ENGLISH ALIVE

Nastava engleskog jezika od kuće u realnom vremenu, online-po GSD METODI-ENGLESKI ONLINE UŽIVO

                              Engleski-uzivo

Mnogi polaznici biraju da uče engleski jezik online zato jer im se pruža mogućnost da imaju nastavu bez obzira gde se nalaze. Mogu da na kratko prekinu posao, uče engleski od kuće, od škole, iz biblioteke, od prijatelja, iz Internet kafea i to sa bilo kog mesta na čitavoj planeti!

Sve što Vam je potrebno za učenje engleskog online uživo jeste kompjuter sa slušalicama i mikrofonom, vebkamericom i softverom poput Skajpa. Skajp kao i drugi VOIP softveri su potpuno besplatni, a obzirom da ne morate da putujete i Vaši troškovi za učenje engleskog su znatno smanjeni.

Škola „Britanika“ radila je tri godine na izradi programa za ubrzano učenje engleskog jezika po GSD metodi, tako da online program škole Britanicca predstavlja jedinstven način online učenja engleskog u svetu, nazvan  ENGLISH ALIVE BY GSD METHOD-Online Engleski Uživo.   Po čemu je ENGLISH ALIVE by GSD method-Online Engleski Uživo metod jedinstven?

1. Jedini je online program učenja  engleskog na svetu po revolucionarnoj GSD metodi

2. ENGLISH ALIVE-ENGLESKI UŽIVO PROGRAM- škole Britanicca je uspeo da otkloni najveći problem online učenja engleskog jezika, a to je nepostojanje školske table kod ovakvog načina učenja. Kada ste na onlajn nastavi škole Britanicca imate tablu pred sobom, profesora pred sobom, predavanje sa mogućnošću uključivanja u realnom vremenu i divan osećaj kao da ste u učionici na času engleskog jezika, iako ste možda na sasvim drugom kraju planete.

EnglishAliveGSDblack

 Naš online program za učenje engleskog jezika ima i sledeće karakteristike:

 • Mi ne dajemo separatne časove engleskog bez pravca i cilja, već program kurseva po CEF skali, od elementarnog A2 do C2 (Proficiency) nivoa

 • Kursevi engleskog su namenjeni odraslima sa standardnim medjunarodno poznatim, priznatim i potvrdjenim udžbenicima (OUP, CUP, MacMillan izdavači)

 • Nastava engleskog jezika je isključivo individualna jer kvalitetno online učenje engleskog drugačije ne može da funkcioniše

 • Časovi engleskog uključuju sve aktivnosti i sva jezička polja kao i na času u učionici (čitanje, pisanje, slušanje, konverzaciju)

 • Svaki kurs engleskog je celovit i predstavlja 1 nivo po medjunarodnim standardima učenja engleskog jezika

 • Materijali za učenje engleskog su uključeni u cenu kursa

 • Lokacija polaznika nije bitna, sve zemlje sveta mogu se uključiti u naš program učenja engleskog jezika, potrebno je samo da postoje tehnički uslovi

 • Polaznik komunicira sa profesorom u realnom vremenu

 • Sva detaljna uputstva se daju pre početka nastave

 • Cene kurseva engleskog jezika po GSD metodi Online English ALIVE možete pogledati OVDE

 • Postoji mogućnost VIP online kurseva engleskog kod autorke GSD metode prof. mr Danijele Gajić. Za više informacija kliknite OVDE

Sva dodatna pitanja možete postaviti prilikom upisa kursa engleskog jezika. Za sve nivoe, osim elementarnog nivoa znanja engleskog jezika, potrebno je naravno i testiranje.

Online kursevi engleskog jezika su dostupni u toku cele godine, ali zbog specifičnosti nastave i zauzeća termina, molimo Vas da se interesujete na vreme kako biste bili u prilici da dobijete i datum i vreme kursa engleskog koji Vam odgovaraju u potpunosti.

Svi profesori engleskog jezika se posebno obučavaju za rad od strane autorke GSD metode prof. mr Danijele Gajić, a kvalitet nastave engleskog po GSD metodi se garantuje i redovno kontroliše.

                         Pozovite odmah i konačno budite sigurni da ćete progovoriti engleski jezik.:

                        

                          Kontakt telefon:  064.37.54.783

                      Skype name:   britaniccaonline

                       Upišite odmah svoj kurs engleskog jezika klikom OVDE