Watch

Home Pitanja i Odgovori pitanja i odgovori 58. KAKO DA ODRŽAVAM ZNANJE PO ZAVRŠETKU KURSA- NEMAM PRILIKE DA KORISTIM JEZIK VAN ŠKOLE?

Create PDF Email Štampa

58. KAKO DA ODRŽAVAM ZNANJE PO ZAVRŠETKU KURSA- NEMAM PRILIKE DA KORISTIM JEZIK VAN ŠKOLE?

Date added:
ponedeljak, 05 januar 2009

Answer

Mi nudimo koncept jezičke radionice- da bi nastavili da učimo, imamo razgovore na engleskom, održavamo znanje, širimo fond reči i budemo izloženi dobrom engleskom jeziku.
Ako ne možete da dolazite svakog vikenda ili svakog drugog na radionice, onda bi trebalo da imate sagovornika sa kojim bi svakog dana pričali na engleskom! Naravno, pod uslovom da je sagovornik na nešto višem nivou ili native speaker, da ne biste učili pogrešno od sebi ravnih ili čak onih sa manje znanja od Vas.
Većina ljudi ipak završi sa pasivnim održavanjem znanja- uz čitanje lektira, novina, knjiga, slušanje CD-a sa muzikom ili dijalozima, gledanje stranih TV-kanala ili filmova (pazite kod filmova na sleng i dijalekte). Jezičke igrice za PC koje sadrže i fonetske vežbe nisu loše, ali i tu nema konverzacije.
Mi sve takve polaznike pozivamo na druženja i održavanje znanja subotom ili nedeljom u trajanju od tri sata! Jezička laboratorija uz našu biblioteku i videoteku je pravo mesto za održavanje znanja.
Možete otputovati i u inostranstvo, ali nećete baš čuti pravilan engleski jezik u Španiji, na Malti, u Grčkoj itd. Idealno je ići u Veliku Britaniju, SAD, Australiju ili Kanadu, ali je i skupo, i teško zbog viza!
Čak iako radite u stranoj kompaniji gde je engleski službeni jezik i Vaši poslodavci mogu imati loš engleski (Francuzi, Nemci, Italijani, Rusi, Grci jako akcentuju po svom jeziku!).

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

33.6%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
28.9% 
15.5%UNITED STATES UNITED STATES
9.3% 
2.5%BOSNIA AND HERZEGOVINA BOSNIA AND HERZEGOVINA

Posetioci

Danas: 21
Juče: 13
Ove nedelje: 34
Zadnje nedelje: 69
Ovog meseca: 339
Zadnjeg meseca: 1125
Ukupno: 25307