Watch

Home Pitanja i Odgovori pitanja i odgovori 37. KADA JE NAJBOLJE VREME ZA UČENJE STRANOG JEZIKA?

Create PDF Email Štampa

37. KADA JE NAJBOLJE VREME ZA UČENJE STRANOG JEZIKA?

Date added:
ponedeljak, 05 januar 2009

Answer

Kad god Vi krenete sa  voljnim učenjem- to je pravo vreme! Ne postoji ograničenje za godine, ni za  intelektualne sposobnosti- svako može naučiti osnove jezika. I od onih koji studiraju engleski jezik nisu baš svi talenti!
U bilo koje doba godine, za bilo koju svrhu- ali ipak trebalo bi da učestvujete u učenju voljno i svim kapacitetima, bez predrasuda, unapred formiranih rezultata ili straha- zajedničkim radom određujemo uspehe i dostignuća: mi u školi svojim radom, a Vi kod kuće dodatnim  učenjem!
Mi uvek dajemo sve od sebe i svakog polaznika uključujemo u čas, ali ne rade svi jednako vredno kući. Mnogima ukažemo da treba još rada ili da lepo napreduju, međutim motivacija Vas samih odlučuje krajnji rezultat i tok učenja.
 Upisi „na silu“ su totalni promašaj- kada roditelj natura detetu silne kurseve koji ga ne interesuju, ako poslodavac ucenjuje radnika, ili ako polaznik uopšte ima negativan odnos prema engleskom jeziku iz prethodnog iskustva ili razočaranja.
Dakle pravo vreme je kada Vi želite i kada Vi učestvujete u radu i učenju u potpunosti! Ako postoji bilo kakva okolnost da nije tako- recite nam to odmah. Profesor mora znati ako imate bilo kakav problem ili trajnu frustraciju, pritisak, hronične zdravstvene tegobe. Bez ulaženja u detalje Vašeg života ipak treba naznačiti šta je to što Vas muči i onda profesor tačno zna kako da Vam pomogne, ako ništa drugo da Vas razume i da toleriše neke teške trenutke. Rad sa ljudima - a to ste Vi naši polaznici- nije isto što i prodaja cipela ili sendviča!

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

33.6%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
28.9% 
15.6%UNITED STATES UNITED STATES
9.3% 
2.5%BOSNIA AND HERZEGOVINA BOSNIA AND HERZEGOVINA

Posetioci

Danas: 4
Juče: 10
Ove nedelje: 14
Zadnje nedelje: 281
Ovog meseca: 236
Zadnjeg meseca: 1129
Ukupno: 25448