Watch

Home Pitanja i Odgovori pitanja i odgovori 36. DA LI JE MOGUĆA ZAMENA SMENE U TOKU KURSA?

Create PDF Email Štampa

36. DA LI JE MOGUĆA ZAMENA SMENE U TOKU KURSA?

Date added:
ponedeljak, 05 januar 2009

Answer

U školi „Britanicca“ da! Retke su škole koje mogu da Vam ponude zamene smena dnevno ili nedeljno. Mnogi tehnički uslovi, ali i kapaciteti osoblja i brojnost polaznika odlučuju o tome. Svake dve grupe koje istog dana, na istom nivou krenu sa radom omogućavaju da smenu menjate zbog škole, posla ili službenih putovanja. Ovakvu potrebu morate nam naglasiti odmah na upisu jer se takve „duple“ grupe posebno projektuju. Obično se bira jedan jutarnji i jedan večernji termin, ili preporučimo da izaberete kasni večernji termin za koji svi stižu. Od 20.30 do 22.00h! Ako pohađate individualni kurs takođe morate da nam naglasite potrebu zamene smene! U svakpom slučaju efikasnost i fleksibilnost se mogu uvek očekivati sa naše strane. Jednom preuzete uslove saradnje moramo poštovati, a za svaku nužnu promenu uslova moramo se vanredno usaglašavati. Kao škola sa puno iskustva u radu sa ljudima nismo gluvi i slepi za vanredne situacije i stvari koje se događaju mimo naše kontrole ( nestanak struje, protesti i blokade puteva) ali sve ostalo poštujemo striktno. Uvek smo više mi popuštali polaznicima i dovijali se da im  organizujemo nastavu hitno, vanredno, sa prekidima, ubrzanjima, nadoknadama časova itd- ali samo u cilju učenja i napredovanja.
 Jedna od naših mlađih profesorica nije polazniku (studentu) poverovala da je u bolnici, jer je stalno kasnio na časove, nije radio domaće i svakog dana je smišljao izgovore.
„Napad“ slepog creva je ipak bio izgovor i profesorica je ispred bolnice ljutito nazvala polaznika, koji je bio kod kuće i zapretila mu u šali da će ga naći preko Interpola ako treba i dovući ga na čas!
Polaznik je tog dana došao pola sata pre časa, a profesorica mu je zakazala  i vanredni čas, zatrpala ga vežbama za propušteno gradivo i zapretila da će ga postaviti i  na „Face book“ kao lenjivca broj jedan u gradu ako ne uradi domaće! Pri tom pšolaznik je uplatio kurs da bi se spremio za ispit engleskog jezika na fakultetu od kog mu zavisi upis godine!
Dovijanja i anegdote su bezbrojne, ali ne pokušavajte da zaobilazite učenje, dobro smo upoznati sa svim „krivinama“! Tolerišemo mnogo toga ali znamo i da proveravamo!

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

33.6%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
28.9% 
15.6%UNITED STATES UNITED STATES
9.3% 
2.5%BOSNIA AND HERZEGOVINA BOSNIA AND HERZEGOVINA

Posetioci

Danas: 1
Juče: 10
Ove nedelje: 11
Zadnje nedelje: 281
Ovog meseca: 233
Zadnjeg meseca: 1129
Ukupno: 25445