Watch

Home Pitanja i Odgovori pitanja i odgovori 35. KOJI SU TERMINI NASTAVE U „Britanicca School“ I KOLIKO TRAJU ČASOVI?

Create PDF Email Štampa

35. KOJI SU TERMINI NASTAVE U „Britanicca School“ I KOLIKO TRAJU ČASOVI?

Date added:
ponedeljak, 05 januar 2009

Answer

U toku cele godine upisi se vrše za termine koji teku na svakih sat i po počevši od 08.30 ujutro, sve do 22.00h. Svakog dana od ponedeljka do petka  pohađate izabrani kurs u nekom od izabranih termina sa svojom grupom i profesorom u trajanju od 90 minuta. Dakle dvočas dnevno i to je zaista minimum rada u školi. Kod kuće treba posvetiti još  minimalno 45 minuta do 2 sata rada dodatno, pa čak i 5 sati rada ako spremate međunarodne ispite tipa IELTS, TOEFL itd. U inostranstvu u školi provodite 90 minuta na času i 90 minuta se radi domaći u školi, jer se strancu na nastavi u engleskoj govornoj sredini pomaže u izradi domaćeg zadatka. Prosto, niko od profesora tamo ne govori srpski, bugarski, ruski i svako odeljenje ima različite nacije, pa se ne prepušta slučaju Vaš domaći i ne ostavlja se prostor za greške. Iako moramo reći da asistent za te tutoring časove ne piše rešenja na tabli umesto Vas već Vas samo podstiče na rad,  ukazuje na greške i nadzorom osigurava da ste uradili domaći!
Mi bismo voleli da polaznici hoće još 90 minuta u školi, ali ipak to je većini odraslih gotovo nemoguće, pa čak i nepotrebno, jer profesor zna Vaš maternji jezik i u svakom momentu može da Vam objasni bilo kakvu nejasnoću!
 Zato je posle odličnog časa na kome ste sve razumeli, provežbali i usvojili domaći rad prosto ponavljanje gradiva, samostalna provera razumevanja gradiva a ostalo je učenje reči!


 

      Jezička laboratorija 

*Za više informacija kliknite na sliku...

JoomlaWatch Stats 1.2.8_04-dev by Matej Koval

Države

33.6%SERBIA AND MONTENEGRO SERBIA AND MONTENEGRO
28.9% 
15.6%UNITED STATES UNITED STATES
9.3% 
2.5%BOSNIA AND HERZEGOVINA BOSNIA AND HERZEGOVINA

Posetioci

Danas: 4
Juče: 10
Ove nedelje: 14
Zadnje nedelje: 281
Ovog meseca: 236
Zadnjeg meseca: 1129
Ukupno: 25448